Ο Σύλλογος

Ο Σύλλογός μας ιδρύθηκε στα μέσα της δεκαετίας του '80 από μια μικρή ομάδα αθλητών που και σήμερα αποτελούν τον πυρήνα της ύπαρξής του.
Με την ιδέα που είχαν συνέβαλαν στην ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού και τη διάδοση του φίλαθλου πνεύματος στο νομό μας., πράγμα που αποτελεί σκοπό και στόχο του καταστατικού του ΄Συλλόγου μας.

Η αξία της κίνησης και της άσκησης ως καθημερινός τρόπος ζωής εντοπίζεται στο σύνολο της ψυχοσωματικής υγείας του ατόμου και εκδηλώνεται ευρύτερα στην κοινωνική ζωή με την ενεργό συμμετοχή, την αδιάκοπη προσπάθεια για βελτίωση, όπως και την επιμονή μαζί με την ετοιμότητα για δράση.

Επιμένοντας να «τρέχουμε για ετοιμότητα και δράση στην κοινωνία» αναμένουμε την ενθάρρυνση και την παρουσία όλων ως ουσιαστική συμμετοχή στο «ευ αγωνίζεσθαι» και στις αξίες που καλλιεργεί το αγωνιστικό πνεύμα σε κάθε κοινωνία για να συναντήσει στον τερματισμό τη δημιουργία και την πρόοδο.

Τα μέλη – αθλούμενοι του ΣΔΥ Μεσσηνίας δραστηριοποιούνται σε αγώνες δρόμου λίγων χιλιομέτρων έως μαραθώνιους και υπεραποστάσεις, από επίσημα πρωταθλήματα πανελλήνιας εμβέλειας μέχρι και σε αγώνες του εξωτερικού, έως και σε επίπονους ορειβατικούς αγώνες αντοχής.
Σήμερα τα μέλη του ξεπερνούν τα 200

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου